|| link exchange ||

13 November 2010

my 1st award


terima kasih kepada fezz cucuakatokaji untuk my 1st award sejak berkancah dalam blogging ni even blog yg xcantik.
camne nak cantikkan blog aku. help me.

Nickname untuk pemberi award :
cucuatokaji ke? hakhak. nape nama ko camtu feez. story sket meh.

Ucapan untuk pemberi award ini :
terima kaseh kepada mak, ayah kerana memberikan kehidupan kepada anakanda. eh, silap2. sori.
ok la. nak sampaikan ucapan dalam format pantun boleh kan. =b

cik feez bangun pagi,
bangun pagi x gosok gigi,
terima kaseh daun keladi,
esok bagi plak kfc.

sekian terima kaseh. miahaha. =b

Nama 6 artis yang aku minat :
lady gaga, lady gugu, lady gagak, lady bird, hey ladies, baldi
kenal x, aku pun x kenal. kahkah.

ok. pepun thanks fezz

p/s : award tu aku edit pki paint 5 kali tau leez sebab asyik salah eja nama ko je. huuu. kejap aku tulis leez la, anakatokaji la. see, kat atas ni pun aku tulis leez lagik. ok. feez. ha, da betul da.

p/s (lagi) : nak kenal feez x? g sini

lagi2 p/s : korang jangan ngorat dier plak. haha.

5 comments:

Emilia Emira said...

sian dye slh eje name dye..hohho ^^,

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

encik faizs bangun pagi
bangun pagi tak basuh muka
nickname feez cucuatokaji
sebab adela ceritanya..
hehehe

Bangun pagi minum susu
susu lembu jenama dutch lady
sama2 daun mengkudu
dah dpt gaji nnt lehla bg kfc

heheh

cian kite erk, asik salah eja name je..heehehee..tak kisah pon la h=)

Amirah Adnan said...

same la kite..dpt first award gak td..ekeke..

faizs said...

emilia : tu la pasal.. haha..
feez : wah.. pandai pantun gak dier.. xpe, nxt tyme faizs bagi sajak plak.. kahkah.. =b
amirah : hehe..

Rozuan Ismail said...

erm..congratslah..huhu..wan pon dh 1 tahun lebih dlm blog pon baru dpt 1 gak..huuh