|| link exchange ||

05 November 2010

examination



Ark.. Sekarang aku tengah study week.. Week jer yg study, aku study x pun.. Tipula x study skit pun kan.. Ok fine, aku study ler sket2.. =b

Tp sumpah bosan, sebab paper aku yang perta1st dgn yang ke2nd tu aku kena banyak membace.. Letih der nak membace nih.. Aik, tinggal nak bace pun letih ker.. =b

Sape yang wujudkan exam ni hah.. Memandai jer kau nak adekan exam..
Da xder keje ker hah.. Kau yang wujudkan exam, kau jer la yang amik exam.. Apsal nak libatkan aku plak.. X paham betullah aku dengan kau ni.. (Aku merepek da nih)

Sebelum aku merepek lebih jauh, baik aku tamatkan repekan aku dulu kat sini..

As a conclusion, ALL DA BEST tuk diri aku, kengkawan, adik, akak, abang, pakcik, makcik, org2 kampung serta sume yang menduduki exam x kisahlah exam ape2 pun.. =)

24 comments:

Rozuan Ismail said...

good luck la faiz..tertunggu gak post awak semalam..tapi x de..mungkin sibuk kot nak exam..anyway good luck ye..

faizs said...

berlakon busy jer sebenarnye wan.. haha.. tq.. gud luck gak.. =)

Rozuan Ismail said...

haha,,berlakon busy ni bahaya..kan bila masuk dewan exam,,berlakon jawab soalan,,padahal x jawab..parah tu..

faizs said...

uih.. takut plak klu jadi camtu.. =b

faizs said...

uih.. takut plak klu jadi camtu.. =b

alexa yussida said...

all the best..stdy smart oke~

mumumeow said...

all the best 4 exam...huhu
bittaufik wannajah...

aurikelsan said...

gudluck

maCy said...

goodluck ok?
maCy pn nga exam mode ni. huhu

Lisa said...

gudluckkk okehh!

faizs said...

tq.. =)

.:ainchumel:. said...

gud luck kanda!
wish me luck for my 1st sem of my bachelor.:)

WAHIDA ALIAS said...

gudluckkk!!

pN.rOs said...

1st time dtg cni
but nak wish jugak
GOOD LUCK n do ur bst
sebab pernah jd student n i tau perasaan hadapi final cane...
dunt study so hard make it smart k

Affan Ruslan said...

good luck bro.
owh, ko utem gak?
tadi bru singgah sorg blog perempuan, utem jugak. tak ingat blog mana. good luck, skg mmg musin final exam kat malaysia

ariph™ said...

ggud luck

misyamissyou said...

hohoo..gud luck exam yek!

ooo cik eykin. said...

gud luck. ;-)

cik-terompah said...

dewan bestari kat mana??? dalam utem gak ke.. nway.. gud luck!!

Ajie Mohd Tahir said...

all da best oh! ;))

k'nur kasih said...

study smart not study hard k..n be the best of luck 4 u!!..smoga berjaya apa yg dihajati..

Cloud said...

Gud luck too...:)

Cik Su said...

selamat menduduki exam..semoga cita-cita kita kesampaian :)

Miza Yusof said...

good luck and do your best :)