|| link exchange ||

10 November 2010

sesi suai kenal blogger berminat

kite kalau budak baru belajar ni, kenalah belajar atau kutip pengalaman dari orang2 yang lebih otai kan.. heee.. so ni aku dok follow abg otai kite iaitu abg ben ni hah..



dier slalu rajin update blog dier.. bagi tips yg memang bergune sangat.. kat blog dier ni pun ade die sediakan entry tuk blogger2 yg baru cam aku ni tuk sesi suai kenal.. so aku pun nak join sekaki la...

so kepada blogger2 lain yang datang blog aku ni sudi-sudikanlah add aku.. nanti aku follow korang plak.. heee.. bolehlah kite kenal2 kan.. boleh share2 ilmu.. kalau nak bagi pandangan atau pendapat pun boleh gak.. dekat sini pun nak menjemput abg ben untuk memollow (?) blog yang x seberapa ni.. ^-^

ok.. epy2 blogging..

16 comments:

noorfa.nasir said...

suai kenal jugak..

man yusoef said...

salam ziarah

FareedSairi said...

bertandang dr blog mr ben :)

Keputusan dan analisis survey kitar semula:jom beri pendapat

Noor Faezah Mazli said...

salam ziarah

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam singgah 1st timer disini dr blog ben...

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...datang guling2 kat sini jap...


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Natasha said...

abg ben belom tutp sesi suai kenal ni lagi.....

Tok Esah said...

tok dtg dari blog ben..

sila lah jenguk!!

http://taq6889.blogspot.com

::Miss Pikon:: said...

salam kenal. jom terjah blog biasa-biasa saja miss pikon plak. hehe. ;)

alieff said...

Singgah sini dari blog BA.
Salam kenal dari alieff!

Latest entry:
Tutorial: Horizontal menu bar dengan shoutbox

Puteri Iqa Izyan said...

salam singgah :))

Natasha said...

eh, ha'a la..... dah tutup rupanya.... banganya jadi 5 yg terakhir. maknnya kita berkesempatan. like

zacky ~786~ said...

slmt brknlan.!

paDel said...

salam perkenalan...jom singgah blog saye gak

1 cengkerang, 2 kepala

nadya e-man said...

salam singgah dr BA...jom jln2

aeinio said...

salam kenal juga