|| link exchange ||

06 November 2010

kenape dengan shoutbox saye



Tolong..
Korang nampak shoutbox faizs kat sidebar cam kat gambar atas ni kan..
Kenape erk.. Faizs x tau kenape die jadi camtu..
Dari petang tadi..
Nak berjalan-jalan di alam maya pun x boleh.. Huuu..
Sesape yang tau tolong faizs.. Da x tau nak buat camne..
I'm noob.. gahaha.. =b

16 comments:

Rozuan Ismail said...

Faizs copy balik la URL tuh..

klik kat ShoutMix chat widget..

edit je blik..tp yg dulu nyer chat,hilang la kot..huhu..

nape leh jadi cm tuh?

faizs said...

owh.. kene remove the msukkan coding baru la erk.. huuu.. ntah nape tah jadi camtu.. dr petang da perasan, igt sekejap jer.. ni sampi skang x tul2 gak.. nak bw xleh.. huu.. neway, thanks wan.. =)

rionix said...

da ok ke?
tgk da ada shutbox kt tepi tu

faizs said...

da ok da rionix.. da copy coding baru.. huu.. neway thanks.. =)

Maryam Fatanah said...

huhuhu..sabar ye faiz..kalau x de chtbox pon kitorg leh je komen kat post..hehehe...rajin2 la blog walking ye

teratakindah said...

shout box xsihat ye??cepat2 ubatkan die..

elmaranji dot kom said...

apesal, tuka templet ke?

amira said...

huuuuu..apesal..sy pon tak taw

misSbLurRy said...

bagi dia dadah sikit...eheheh

Emilia Emira said...

xok lagi ke?i'm nerd..=))xreti nk tlg..

AdiE said...

HTML x betol kot...

~ DanieL AdiE ~

... said...

salam..dah ramai yang komen.huhu..
senang cerita, apa2 masalah yang timbul dalam widgget, pergi semak dalam lam web tu, copy paste isinya.mudah :)

MASA said...

kalau shoutbox bermasalah gunakan chatbox. skrg sy tgk blog ni guna chatbox nampak ok je.

k'nur kasih said...

salam faizs,

patut la nk anta msj pun xleh..1stly tq cz sudi fllow blog akk ye..2ndly..cdgn akk kalau nk soh shoutmix tu ok smula, delete aje le..pastu tukar dgn yg baru..cmne, ok x ide akk ni..

nidron said...

aku punya shoutbox hari tu pun jd mcm tu gak.. aku biar kan jer...
pas tu esok dah ok.. ntah ape penyakit shoutbox hari tu...

chokeLy said...

yup..
same la.. kne jgk ari tu..
but biar je..
mybe shoutbox tu yg de prob skit..
hehehe...
ag 3,4 jam ok la kot.. refresh byk kli.